მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » სპაგეტის პიცა
19:44
სპაგეტის პიცა


სპაგეტის პიცა

 

მასალა:

მაკარონი (სპაგეტი) 150გრ.

ზეთი 100მლ.

ყველი 300გრ.

პომიდორი 4ც.

ძეხვი 50გრ.

ნიორი 1–2 კბილი

წიწაკა, მწვანილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მაკარონი მოვხარშოთ, გადავავლოთ ცივი წყალი დუშლაკზე, შემდეგ მოვათავსოთ სასურველ ჭურჭელში. კვერცხი ავთქვიფოთ, მოვაყაროთ მარილი, წვრილად დაჭრილი ნიორი და მწვანილები და ავურიოთ მაკარონში. გამოსაცხობი ფორმა გავაცხელოთ, მოვათავსოთ მაკარონი და შევწვათ ორივე მხრიდან, შემდეგ მაკარონის ზემოდან მოვათავსოთ მრგვალად დაჭრილი ძეხვი, ხოლო ძეხვზე მოვათავსოთ მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და გახეხილი ყველი, შევდგათ აირღუმელში და როდესაც ყველი გადნება გამოვიღოთ აირღუმელიდან. გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 2334 | დაამატა: natia | ტეგები: სპაგეტის პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
0
1 ana98   [მასალა]

სახელი *:
Email *:
კოდი *: