მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » სპაგეტი ტომატის სოუსში
16:37
სპაგეტი ტომატის სოუსში


სპაგეტი ტომატის სოუსში

 

მასალა:

მაკარონი (სპაგეტი)1ც.

პომიდორი 3ც.

ტომატპასტა 2ს/კ.

ხახვი 1–2 თავი

ნიორი 2 კბილი

რეჰანი, ქონდარი და თავშავა (ხმელი) თითოეული ნახევარი ჩაის კოვზი

ზეთი მოსათუშად

კინძი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მაკარონი (სპაგეტი) მოვხარშოთ. ხახვი და ნიორი დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში, დავამტოთ დაბლენდერებული პომიდორი (კანგაცლილი) და ვთუშოთ 5 წუთი, შემდეგ დავამტოთ ტომატპასტა, რეჰანი, ქონდარი, თავშავა, მარილი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ 10 წუთი. მომზადების შემდეგ სოუსი მოვასხათ მაკარონს და თავზე მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 7701 | დაამატა: natia | ტეგები: სპაგეტი ტომატის სოუსში | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: