მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » სპაგეტი ხორცით და ბოსტნეულით
13:52
სპაგეტი ხორცით და ბოსტნეულით


სპაგეტი ხორცით და ბოსტნეულით

 

მასლა:

მაკარონი (სპაგეტი) 100გრ.

ხორცი (ღორის, ძვლის გარეშე) 50გრ.

ბულგარული წიწაკა კუბიკებად დაჭრილი 100გრ.

პარკი ლობიო 100გრ.

ხახვი 1 თავი

ნიორი 5 კბილი

ტომატპასტა 1–2 ს/კ.

ხმელი რეჰანი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

სპაგეტი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, გადავავლოთ ცივი წყალი და მოვათავსოთ სასურველ ჭურჭელში. ხორცი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ტაფაზე, დავამატოთ ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი ხახვი, როცა ხახვი შეიწვაება დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და დატეხილი პარკი ლობიო, დავაფაროთ თავზე და როცა ბოსტნეული კარგად ჩაითუშება, დავამატოთ რეჰანი, დაჭრილი ნიორი, ტომატ–პასტა, მოვაყაროთ მარილი კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ კიდევ რამოდენიმე წუთი. მომზადებული  ხორცი+ბოსტნეული მოვათავსოთ მოხარშულ სპაგეტთან.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2010 | დაამატა: natia | ტეგები: სპაგეტი ხორცით და ბოსტნეულით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: