მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » სპაგეტი ბადრიჯნის სოუსით
21:52
სპაგეტი ბადრიჯნის სოუსით


სპაგეტი ბადრიჯნის სოუსით

 

მასალა:

მაკარონი (სპაგეტი) 250გრ.

ბადრიჯანი 2ც.

პომიდორი 3ც.

ნიორი 2 კბილი

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

კამა გასაფორმებლად

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მაკარონი მოვხარშოთ მარიან წყალში, გადმოვიღოთ დუშლაკზე შემდეგ სასურველ ფორმაზე. ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალად, მოვაყაროთ მარილი, გავწუროთ და შევწვათ ზეთში დაჭრილ ნიორთან ერთად (რამოდენიმე შემწვარი ბადრიჯანი შვინახოთ გასაფორმებლად), დავამატოთ დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ვთუშოთ 10 წუთის განმავლობაში. მომზადებული სოუსი მოვასახათ მოხარშულ მაკარონს და გავაფორმოთ ბადრიჯნით და მწვანილით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1827 | დაამატა: natia | ტეგები: სპაგეტი ბადრიჯნის სოუსით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: