მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » სოსისი „წყალქვეშა სამეფო“
14:03
სოსისი „წყალქვეშა სამეფო“


სოსისი  „წყალქვეშა სამეფო"

 

მასალა:

სოსისი 2ც.

პომიდორი 1ც.

მაიონეზი და კეჩუპი გემოვნებით

მწვანილი, კომბოსტოს მწნილი (წითელი) და სალათის ფოთოლი გასაფორმებლად.

მომზადება:

სოსისი მოვხარშოთ. თეფშზე მოვათავსოთ სალათის ფოთლები, მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილი, დავაწყოთ გრძლად დაჭრილი კომბოსტოს მწნილი (წითელი). პომიდორისგან გავაკეთოთ „გვირგვინი" დავასხათ მაიონეზი, დავადოთ თავზე მწვანილის ფოთოლი და სალათის ფოთლებით გაფორმებულ თეფშზე დავდოთ. მოხარშული სოსისი ჩავჭრათ სიგრძეზე რამოდენიმე ადგილზე (ბოლომდე არ გავჭრათ) და მოვათავსოთ  გაშლილად (გამოდის რვაფეხა) პომიდვრის გვერდით, წავუსვათ კეჩუპი, მაიონეზით დავახატოთ თვალები, ცხვირი და თავი.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1440 | დაამატა: natia | ტეგები: სოსისი „წყალქვეშა სამეფო“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: