მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » სოკო ტარხუნით
20:02
სოკო ტარხუნით


სოკო ტარხუნით

 

მასალა:

სოკო 300გრ.

ხახვი 100გრ.

ტარხუნა 60გრ.

კინძი 30გრ.

ოხრახუში 30გრ.

კარაქი 20გრ.

მცენარეული ზეთი 15მლ.

დაფქვილი ძირა, შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

სოკო ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში, დავამატოთ პილპილი, დაფნის ფოთოლი, მარილი, ქინძის, ოხრახუშის და ტარხუნის თითო–თითო ტოტი. 10–15 წუთის შემდეგ სოკო გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავაცივოთ, დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ტაფაზე ზეთში. ხახვი დავჭრათ პატარა კუბიკებად, შევწვათ ზეთში, დავამატროთ მარილი და კარაქი. ტარხუნა გავასუფთავოდ (ჩხირებისგან) და ქინძთან და ოხრახუშთან ერთად დავჭრათ წვრილად. შემწვარი სოკო, დაჭრილი მწვანილები და მოთუშული ხახვი შევურიოთ ერთმანეთს, დავამატოთ მარილი, პილპილი, დაფქვილი ძირა და მოვთუშოთ კარქში 10–15 წუთი. გავაფორმოთ სურვილისამებრ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2720 | დაამატა: natia | ტეგები: სოკო ტარხუნით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: