მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » შემწვარი თევზის ფილე სოკოთი და არაჟნით
15:09
შემწვარი თევზის ფილე სოკოთი და არაჟნით


შემწვარი თევზის ფილე სოკოთი და არაჟნით

 

მასალა:

თევზის ფილე (ვარდისფერი ორაგული) 500გრ.

სოკო 300გრ.

არაჟანი 200გრ.

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

სოკო გავასუფთავოდ, დავჭრათ პატარა ზოლებად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ არაჟანი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ვთუშოთ 15–20 წუთი. თევზის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ (ცალკე) ზეთში ორივე მხრიდან. შეწვის შემდეგ თევზსს დავასხათ სოკოიან–არაჟნიანი მასა და ვთუშოთ კიდევ 5 წუთი. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1620 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი თევზის ფილე სოკოთი და არაჟ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: