მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » შემწვარი თევზი სოკოთი
15:14
შემწვარი თევზი სოკოთი


შემწვარი თევზი სოკოთი

 

 

მასალა:

თევზის ფილე ნებისმიერი 500გრ.

კვერცხი 1ც.

სოკო 300გრ.

ხახვი 150გრ.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ან პურის ფქვილი ამოსავლებად

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. კვერცხი ავთქვიფოთ, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა. თევზის ნაჭრები ამოვავლოთ ჯერ კვერცხში, შემდეგ ორცხობილაში (სუხარში) და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. სოკო დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი და ვთუშოთ სანამ სითხე მთლიანად არ გაქრება (დაახლოებით 10 წუთი). თეფშზე დავაწყოთ შემწვარი თევზი, ხოლო თევზზე მოვათავსოთ შემწვარი სოკო და გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1340 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი თევზი სოკოთი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: