მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » შემწვარი თევზი ბულგარული წიწაკით
14:58
შემწვარი თევზი ბულგარული წიწაკით


შემწვარი თევზი ბულგარული წიწაკით

 

მასალა:

თევზის ფილე (ნებისმიერი) 1კგ.

ბულგარული წიწაკა 500გრ.

ხახვი 200გრ.

სტაფილო 200გრ.

კვერცხი 1ც.

პურის ფქვილი ტევზის ამოსავლებად

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა კარგად ავურიოთ, ათვქეფილ კვერცხში ამოვავლოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი თევზის ფილის ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. ბულგარული წიწაკა გავასუფთავოდ, დავჭრათ წვრილ ხაზებად და მოვთუშოთ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი ხახვი ვთუშოთ 2–3 წუთი და დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, დაფქვილი წიწაკა, მარილი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ სანამ ბულგარული წიწკა არ დარბილდება (დაახლოები 10–15 წუთი). მომზადების შემდეგ თეფშზე დავაწყოთ თევზის ნაჭრები, თევზზე მოვათავსოთ ბოსტნეული და გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1797 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი თევზი ბულგარული წიწაკით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: