შემწვარი სულგუნი პომიდვრით და კარტოფილით
მასალა:
სულგუნი 400–500გრ.
კარტოფილი 1–2 დიდი თავი
პომიდორი 1–2ც.
მწვანე ხახვი გასაფორმებლად
მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
პომიდორი დავჭრათ მრგვალად, დავაწყოთ ტაფაზე, შემდეგ ზევიდან მოვაწყოთ
გათლილი მრგვალად დაჭრილი კარტოფილი, მოვაყაროთ ცოტა მარილი, ხოლო კარტოფილის
ზევიდან მოვათავსოთ დაჭრილი სულგუნი, დავაფაროთ თავსახური, გავაჩეროთ გაზქურაზე
კარტოფილის მზადყოფნამდე (ჩანგლით ჩავჩხვლიტოთ რო გავიგოთ კარტოფილი არის თუ არა
მზად). მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.
|