მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » შემწვარი ხორცი შავი ქლიავის ჩირით
14:02
შემწვარი ხორცი შავი ქლიავის ჩირით


შემწვარი ხორცი შავი ქლიავის ჩირით

 

მასალა:

კარტოფილი 1კგ.

ძროხის ხორცი  (რბილობი) 500გრ.

ხახვი 2 თავი

ნიორი 3 კბილი

ტომატ–პასტა 3–4 ს/კ.

შავი ქლიავის ჩირი 20ც.

ზეთი შესაწვავად

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევწვათ ზეთში, შემდეგ ხორცი მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე (კერამიკის ჭურჭელში), დავასხათ წყალი (იმ რაოდენობით რომ ფარავდეს ხორცს), მოვაწყოთ დაჭრილი ხახვი და ნიორი, მოვასხათ ტომატ–პასტა, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ვთუშოთ 40 წუთი აირღუმელში, შემდეგ დავამატოთ შავი ქლიავის ჩირი, მსხვილად დაჭრილი გასუფთავებული კარტოფილი, ავურიოთ და კვლავ ვთუშოთ დაახლოებით 20 წუთი.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1666 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი ხორცი შავი ქლიავის ჩირით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: