მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » შემწვარი კამბალა ტოპმატპასტის და ხახვის სოუსით
15:07
შემწვარი კამბალა ტოპმატპასტის და ხახვის სოუსით


შემწვარი კამბალა ტოპმატპასტის და ხახვის სოუსით

 

მასალა:

კამბალა 500გრ.

ხახვი 250გრ.

ტომატპასტა ან კეჩუპი 3ს/კ.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ან პურის ფქვილი ამოსავლებად

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

ხმელი სუნელები (ქინძი და სხვა), მწვანე ხახვი დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი გავასუფთავოდ, წვაუსვათ მარილი, სუნელები და გავაჩეროთ 30–40 წუთი. ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ 150 მლ. ადუღებული წყალი, ტომატპასტა, მოვაყაროთ მარილი, დაფქვილი წიწაკა, ავურიოთ და ავადუღოთ (ვადუღოთ 5 წუთი), შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან. თევზი ამოვავლოთ დაფქვილ ორცხობილაში (სუხარში) და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.მომზადებულ ტევზზე მოვასხათ მომზადებული სოუსი და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახავი.გავაფორმოთ ლიმონით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2059 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი კამბალა ტოპმატპასტის და ხა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: