მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 15 » საზაფხულო ტეფტელი
14:42
საზაფხულო ტეფტელი


საზაფხულო ტეფტელი

 

მასალა:

ხორცის ფარში (საქონლის ან ღორის)  200გრ.

ხახვი 2 თავი

პომიდორი 1ც.

სტაფილო 1ც.

ზეთი 30გრ.

ხმელი ქინძი და ცერეცო, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ფარშისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები (ტეფტელები), ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში და მოვხარშოთ (ხორცის ბურთები როდესაც ამოტივტივდება ხორცი მზადაა), შემდეგ ამოვიღოთ წყლიდან. ხახვი დავჭრათ წვრილად და ცოტათი მოვთუშოთ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ გახეხილი სტაფილო ვთუშოთ 5 წუთი, დავამატოთ დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ ქინძი, ცერეცო, მარილი, წიწაკა კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ კიდევ 5 წუთი. შემდეგ მოხარშული ხორცის ბურთები (ტეფტელები) მოვათავსოთ ქვაბში, დავამატოთ 4ს/კ. წყალი, მოთუშული ბოსტნეული, ზეთი და ვთუშოთ თავდახურულ მდგომარეობაში 15 წუთი. სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1363 | დაამატა: natia | ტეგები: საზაფხულო ტეფტელი | რეიტინგი: 3.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: