საზამთრო დესერტი
მასალა:
ფორთოხალი 6ც.
ვაშლი 3ც.
ქოქოსის ფანტელები 6 ს/კ.
გატარებული ნიგოზი 100გრ.
შაქარი 100გრ.
მომზადება:
გასუფთავებული ფორთოხალი და ვაშლი დავჭრათ მრგვალად. სასურველ ფორმაზე
მოვათავსოთ ფენა–ფენად ჯეჯ ვაშლი შემდეგ მოვაყაროთ ქოქოსის ფანტელები, შაქარი,
ნიგოზი, შემდეგ ფორთოხალი ქოქოსის ფანტელები, შაქარი, ნიგოზი და ა.შ. მომზადების
შემდეგ შევდგათ საყინულეში 2–3 საათით.
|