მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » სამარხო ჩებურეკი
17:00
სამარხო ჩებურეკი


სამარხო ჩებურეკი

 

მასალა:

პურის ფქვილი  3 ჭიქა

წყალი  2  ჭიქა

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

შიგთავსად შეგვიძლია გამოვიყენოთ, მოთუშული სოკო და ხახვი+მარილი და პილპილი ან მოთუშული კომბოსტო და ხახვი+მარილი და პილპილი. მარილი გავძრათ წყალში დავამატოთ პილპილი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი (ცომი უნდა გამოვიდეს ელასტიური) შემდეგ ცომს მოვაწყვიტოთ პატარა ნაწილი გავაბრტყელოთ მრგავალდ, მოვათავსოთ შიგთავსი ცომის ცენტრში, გადავუკეცოთ მეორე მხარე, ცომის გვერდები შევაერთოთ, ჩავჩხვლიტოთ ჩანგლით (ასე გავაკეთოთ ცომის დანარჩენი ნაწილი) და შევწვათ დიდი რაოდენობით ზეთში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2410 | დაამატა: natia | ტეგები: სამარხო ჩებურეკი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: