მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » სალათა „შთაგონება“
16:46
სალათა „შთაგონება“


სალათა „შთაგონება"

 

მასალა:

წითელი ლობიო (მოხარშული) 500გრ.

ბულგარული წიწაკა 1ც.

პიკელებული კიტრი 1ც.

მწვანე ხახვი 50გრ.

სტაფილო  1ც.

ნიორი 2–3 კბილი

მცენარეული ზთი, ძმარი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მოხარშული ლობიო (წყლის გარეშე) მოვათავსოთ სასალათეზე. ბულგარული წიწაკა დავჭრათ საშულაო ზომის ნაჭრებად და მოვთუშოთ ზეთში, დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი ხახვი, გახეხელი სტაფილო და ვთუშოთ 5–10 წუთი, შემდეგ მოთუშული ბოსტნეული ჩავყაროთ სასალათეზე (რომელშიც ლობიო გვაქვს), დავამტოთ წვრილად დაჩრილი პიკელებული კიტრი, დანაყილი ნიორი, მოვასხათ ძმარი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1455 | დაამატა: natia | ტეგები: სალათა „შთაგონება“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: