სალათა „ახალი"
მასალ:
კომბოსტო 400გრ.
სტაფილო 1ც.
ძმარი 3 ს/კ.
შაქარი 2 ჩ/კ.
ბულგარული წიწაკა 1ც.
ნიორი 1–2 კბილი
ზეთი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, მოვაყაროთ
მარილი, ავურიოთ ხელით (რათა წვენი გამოუვიდეს) და გავაჩეროთ 1 საათით, შემდეგ
დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და ნიორი, მოვაყაროთ შაქარი, მოვასხათ
ძმარი, ზეთი და კარგად ავურიოთ.
|