მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » სალათა „ახალი“
16:44
სალათა „ახალი“


სალათა „ახალი"

 

მასალ:

კომბოსტო 400გრ.

სტაფილო 1ც.

ძმარი 3 ს/კ.

შაქარი 2 ჩ/კ.

ბულგარული წიწაკა 1ც.

ნიორი 1–2 კბილი

ზეთი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, მოვაყაროთ მარილი, ავურიოთ ხელით (რათა წვენი გამოუვიდეს) და გავაჩეროთ 1 საათით, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და ნიორი, მოვაყაროთ შაქარი, მოვასხათ ძმარი, ზეთი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1526 | დაამატა: natia | ტეგები: სალათა „ახალი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: