მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » საქონსლის ხორცი შავი ქლიავის ჩირით
14:13
საქონსლის ხორცი შავი ქლიავის ჩირით


საქონსლის ხორცი შავი ქლიავის ჩირით

 

მასალა:

საქონლის ხორცი (რბილობი)1კგ.

შავი ქლიავის ჩირი 100გრ.

ზეთი 100გრ.

ხახვი 2 თავი

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და შევწვათ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ვთუშოთ 5–10 წუთი, შემდეგ დავამატოთ შავი ქლიავის ჩირი (ჩირს წინასწარ დავასხათ წყალი და გავაჩეროთ 30 წუთი, შემდეგ გავწუროთ და ისე დავამატოთ ხორცს), მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ რამოდენიმე წუთი.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2167 | დაამატა: natia | ტეგები: საქონსლის ხორცი შავი ქლიავის ჩირით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: