მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 17
სტუმარი: 17
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » საქონლის ხორცი მაიონეზით
14:09
საქონლის ხორცი მაიონეზით


საქონლის ხორცი მაიონეზით

 

მასალა:

საქონლის ხორცი  1კგ.

ხახვი 2–3 თავი

ზეთი შესაწვავად

მაიონეზი, ხმელი რეჰანი, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ სასუალო ზომის ნაჭრებად (კარგად დავკეპოთ), მოვათავსოთ ცხიმდასხმულ ფორმაზე ფენებად, ხორცი, შემდეგ მარილი, პილპილი, თავზე მოვაყაროთ მსხვილად დაჭრილი ხახვი, წავუსვათ მაიონეზი ასე გავიმეოროთ რამოდენიმეჯერ სანამ ხორცი არ დამთავრდება, შემდეგ დავაფაროთ თავზე და ვთუშოთ ნელ ცეცხლეზე დაახლოებით 40 წუთი (არ ავურიოთ და წყალიც არ დავამატოთ), შემდეგ ავურიოთ და ვთუშოთ კიდევ 20 წუთი, დავამატოთ ხმელი რეჰანი და ვთუშოთ 10 წუთი. სუფრაზე გატანის წინ გავაფორმოთ კიტრით, პომიდორით და მწვანილით.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1765 | დაამატა: natia | ტეგები: საქონლის ხორცი მაიონეზით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: