საქონლის ხორცი ბრიტანულად
მასალა:
საქონლის ხორცი 180გრ.
სტაფილო 15გრ.
თალგამი 70გრ.
კომბოსტო 30გრ.
ხახვი 20გრ.
მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ძროხის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში.
სტაფილო დავჭრათ სიგრძეზე წვრილად, თალგამი დავჭრათ კუბიკებად, კომბოსტოტო დავჭრათ
წვრილად ყველაფერი მოვთუშოთ, დავამატოთ დაჭრილი ხახვი კვლავ მოვთუშოთ, დავამატოთ
შემწვარი ხორცი, მარილი, წიწაკა, ხმელი ქინძი, კარგად ავურით და ვთუშოთ
მომზადებამდე. გავაფორმოთ დაჭრილი მწვანილით.
|