მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » სახლის პიცა
19:40
სახლის პიცა


სახლის პიცა

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

ძეხვი 100გრ.

ტომატ–პასტა 100გრ.

ხახვი 1 თავი

ნიორი 5–7 კბილი

ყველი 100გრ.

საფუარი (დროჟი) 10გრ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ადურებულ წყალში (150გრ.) დავამატოთ მარილი, საფუარი, კარგად ავურიოთ, შემდეგ ნელ–ნელა შევაზილოთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილას 1 საათით. ტაფაზე ზეთში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, როდესაც ხახვი დარბილდება, დავასხათ ტომატ–პასტა, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, დავასხათ ცოტა წყალი, გავაჩეროთ გაზქურაზე 5 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ და გავაცივოთ. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ მომზადებული გაცივებული სოუსი, დავაწყოთ მრგვალად დაჭრილი ზეხვი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ აირღუმელში 220* ტემპერატურაზე 15–20 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1541 | დაამატა: natia | ტეგები: სახლის პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: