მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » სახლის კრეკერი
17:11
სახლის კრეკერი


სახლის კრეკერი

 

მასალა:

პურის ფქვილი  1 1/2-2 ჭიქა

მარილწყალი პიკელებული ბოსტნეულის 12 ს/კ.

მცენარეული ზეთი  6 ს/კ.

შაქარი 6 ს/კ.

გამაფხვიერებელი 1/2 ჩ/კ.

მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ შაქარი, გამაფხვიერებელი, ზეთი, მარილწყალი და მოვზილოთ მაგარი ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოდ თხლად, ამოსაჭრელი ფორმის საშუალებით (ან დანით) ამოვჭრათ პატარა ფიგურები და მოვათავსთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე ოქროსფერი ფერის მიღებამდე.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1939 | დაამატა: natia | ტეგები: სახლის კრეკერი | რეიტინგი: 1.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: