მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » რიზოტო თხილით და სოკოთი
17:37
რიზოტო თხილით და სოკოთი


რიზოტო თხილით და სოკოთი

 

მასალა:

ბრინჯი  1 ჭიქა

თხილი 300გრ.

სოკო 100გრ.

პომიდორი 3ც.

ხახვი 1 თავი

მცენარეული ზეთი 3 ს/კ.

მარილი გემოვნებით

კამა გასაფორმებლად.

მომზადება:

წვრილად დაჭრილი ხახვი შევწვათ ზეთში, დავამატოთ დაჭრილი პომიდორი და სოკო ვთუშოთ 15–20 წუთი, შემდეგ დავამტოთ მოხარშული ბრინჯი ვთუშოთ 5–7 წუთი, ბოლოს დავამტოთ გატარებული თხილი, მოვაყაროთ მარილი კარგად ავურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან. სუფრაზე გატანის წინ გავაფორმოთ კამით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1305 | დაამატა: natia | ტეგები: რიზოტო თხილით და სოკოთი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: