რიზოტო თხილით და სოკოთი
მასალა:
ბრინჯი 1 ჭიქა
თხილი 300გრ.
სოკო 100გრ.
პომიდორი 3ც.
ხახვი 1 თავი
მცენარეული ზეთი 3 ს/კ.
მარილი გემოვნებით
კამა გასაფორმებლად.
მომზადება:
წვრილად დაჭრილი ხახვი შევწვათ ზეთში, დავამატოთ დაჭრილი პომიდორი და
სოკო ვთუშოთ 15–20 წუთი, შემდეგ დავამტოთ მოხარშული ბრინჯი ვთუშოთ 5–7 წუთი, ბოლოს
დავამტოთ გატარებული თხილი, მოვაყაროთ მარილი კარგად ავურიოთ და გადმოვდგათ
გაზქურიდან. სუფრაზე გატანის წინ გავაფორმოთ კამით.
|