ყველში
და კვერცხში შემწვარი კალმახი
მასალა:
ზღვის
კალმახი თავის გარეშე 700გრ.
ყველი
100გრ.
კვერცხი
2ც.
პურის
ფქვილი 3ს/კ.
მცენარეული
ზეთი შესაწვავად
მარილი
გემოვნებით.
მომზადება:
თევზი
გავასუფთავოდ, დავჭრათ 1 სმ სისქის ნაჭრებათ, თითოეულ ნაჭერს წავუსვათ მარილი.
ყველი გავხეხოთ, დავამატოთ კვერცხი, ფქვილი, მარილი კარგად ავურიოთ, ამოვავლოთ
თევზის ნაჭრები და შვწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.
|