მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » ფოლგაში მწვანილთან ერთად შემწვარი ვარდისფერი ორაგული
15:23
ფოლგაში მწვანილთან ერთად შემწვარი ვარდისფერი ორაგული


ფოლგაში მწვანილთან ერთად შემწვარი ვარდისფერი ორაგული

 

მასალა:

თევზის ფილე (ვარდისფერი ორაგული) 500გრ.

1ც. ლიმონის წვენი

კამა (ან ნებისმიერი მწვანილი), პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და გავაჩეროთ 30 წუთი. კამა წვრილად დავჭრათ, დავამატოთ ლიმონის წვნი და კარგად ავურიოთ. ფოლგაზე მოვათავსოთ თევზის ნაჭერი, თევზზე მოვათავსოთ მწვანილი, შევახვიოთ ფოლგაში (ასევე გავაკეთოთ ყველა ნაჭერი) დავდოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე 30 წუთის განმავლობაში. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ მწვანილით და პომიდორით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2118 | დაამატა: natia | ტეგები: ფოლგაში მწვანილთან ერთად შემწვარი ვ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: