მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » ფოლგაში გამომცხვარი თევზი და კარტოფილი
15:16
ფოლგაში გამომცხვარი თევზი და კარტოფილი


ფოლგაში გამომცხვარი თევზი და კარტოფილი

 

მასალა:

თევზის ფილე (ნებისმიერი) 500გრ.

კარტოფილი 500გრ.

ბულგარული წიწაკა 350გრ.

სტაფილო 200გრ.

ხახვი 200გრ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და გავაჩეროთ 30 წუთით.ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად, სტაფილო დავჭრათ წვრილ რგოლებად, ბულგარული წიწაკას გამოვაცალოთ მარცვლები და დავჭრათ ზოლებად, კარტოფილი გავთალოთ და დავჭრათ მრგვალად. ფოლგაზე მოვათავსოთ თევზის ნაჭრები, თევზზე მოვათავსოთ კარტოფილი, შემდეგ ხახვი, სტაფილო, ბულგარული წიწაკა, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, ფოლგა კარგად შევახვიოთ, დავდოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე დაახლოებით 1 საათი. მომზადების შემდეგ თევზი მოვათავსოთ სალათის ფოთლებზე.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2140 | დაამატა: natia | ტეგები: ფოლგაში გამომცხვარი თევზი და კარტოფ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: