მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » ფერადი პიურე
16:40
ფერადი პიურე


ფერადი პიურე

 

მასალა:

კარტოფილი 1კგ.

სტაფილო 1ც.

ისპანახი 200გრ.

ნიორი 2 კბილი

პილპილი და მარილი გემოვნებით

ზეთი მოსათუშად.

მომზადება:

გასუფთავებული კარტოფილი და სტაფილო ჩავყაროთ ქვაბში დავასხათ  წყალი და მოვხარშოთ (წყალში ჩავყაროთ მარილი). მომზადებამდე რამოდენიმე წუთით ადრე ქვაბში ჩავდოთ ნიორი. ისპანახი მოვთუშოთ ზეთში და გავატაროთ. კარტოფილიანი ქვაბიდან გადავასხათ წყალი, ცოტა წყალი შევინახოთ პიურესათვის. კარტოფილი გავყოთ 2 ნაწილად. ერთი ნაწილი ჩავჭყლიტოთ ისპანახთან ერთად, დავამატოთ ცოტა წყალი, პილპილი, ზეთი და კარგად ავურიოთ. კარტოფილის მეორე ნაწილი ჩავჭყლიტოთ სტაფილოსთან ერთად, დავამატოთ ცოტა წყალი, პილპილი, ზეთი და ავურიოთ. კოვზით მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე. გავაფორმოთ კიტრის მწნილით და ა.შ.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1472 | დაამატა: natia | ტეგები: ფერადი პიურე | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: