მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » ფერადი ბოსტნეულის პიურე
22:25
ფერადი ბოსტნეულის პიურე


ფერადი ბოსტნეულის პიურე

 

მასალა:

კარტოფილი 8ც.

ისპანახი 80გრ.

სტაფილო 2ც.

ჭარხალი 1ც.

ყვითელი ბულგარული წიწაკა 1ც.

რძე ნახევარი ჭიქა

კარაქი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ და გავაკეთოთ პიურე. დავამატოთ მარილი, რძე, კარაქი და კარგად ავთქვიფოთ. ისპანახი მოვწალოთ და გავატაროთ, ასევე გავატაროთ ცალცალკე მოხარშული ჭარხალი, ყვითელი ბულგარული წიწაკა, მოხარშული სტაფილო. კარტოფილის ნაწილს ავურიოთ ჭარხალი, მეორე ნაწილს სტაფილო, მესამე ნაწილს ისპანახი, მეოთხეს ბულგარული წიწაკა, ხოლო მეხუთე ნაწილი დავტოვოთ თეთრი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1739 | დაამატა: natia | ტეგები: ფერადი ბოსტნეულის პიურე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: