ფარშირებული პომიდორი
მასალა:
პომიდორი 4ც.
მწვანე ხახვი 20გრ.
სოკო 100გრ.
ზეთი შესაწვავად
კამა, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
პომიდორს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი. შემდეგ პომიდორს კოვზით ბრთხილად
ამოვაცალოთ რბილობი და წავუსვათ მარილი და პილპილი. სოკო, ხახვი და კამა დავჭრათ
წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში, დავამატოთ
მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული ფარშით ამოვავსოთ პომიდვრები,
დავაწყოთ სასურველ ფორმაზე და მოვასხათ ლიმონის წვენი.
|