მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 15 » ფარშირებული „ნიჟარები“
14:54
ფარშირებული „ნიჟარები“


ფარშირებული „ნიჟარები"

 

მასალა:

რაკუშკები 200გრ.

ხორცის ფარში 300გრ.

სტაფილო 1ც.

ხახვი 2 თავი

ნაღები ნახევარი ლიტრი

ყველი 100 გრ.

ზეთი შესაწვავად

ქინძი, პაპრიკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

სტაფილო გავხეხოთ, ხახვი დავჭრათ წვრილად, ორივე მოვთუშოთ ზეთში და ავურიოთ ხორცის ფარში, მოვაყაროთ მარილი. რაკუშკები ამოვასოთ მომზადებული ფარშით, მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, დავასხათ ცოტა წყალი, დავაფაროთ ფოლგა და გამოვაცხოთ ნახევარი საათი აირღუმელში. ყველი გავხეხოთ, დავამატოთ ნაღები კარგად ავურიოთ და მოვასხათ მაკარონს, მოვაყაროთ პაპრიკა დაჭრილი ქინძი და გამოვაცხოთ ფოლგის გარეშე 20 წუთის განმავლობაში. გავაფრორმოთ პამიდორით.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1442 | დაამატა: natia | ტეგები: ფარშირებული „ნიჟარები“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: