მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ფარშირებული იხვი
19:19
ფარშირებული იხვი


ფარშირებული იხვი

 

მასალა:

იხვი 1ც.

ვაშლი 2ც.

ფორთოხალი 1ც.

წითელი ღვინო 2 ს/კ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

წითელ ღვინოს დავამატოთ მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ, მიღებული მასა წავუსვათ,  გახუფთავებული იხვს შიგნიდან და გარედან. ვაშლი გავყოთ 4 ნაწილად (გული ამოვაცალოთ) და დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად. ფორთოხალი გავასუფთავოთ, დავჭრათ კუბიკებად, ავურიოთ დაჭრილ ვაშლს და ამოვავსოთ იხვის მუცელი. ამოვკეროთ მაგარი ძაფით და შევდგათ აირღუმელში 2 საათი 150* ტემპერატურაზე. (შეწვის დროს აირღუმელის ქვედა ნაწილში დავდგათ ჯამით წყალი, რათა იხვი არ გამოშრეს). მომზადებული იხვი მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე და მოვაშოროთ ძაფი.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1621 | დაამატა: natia | ტეგები: ფარშირებული იხვი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: