მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » პომიდორი ნიგვზით
21:30
პომიდორი ნიგვზით


პომიდორი ნიგვზით

 

მასალა:

პომიდორი 500გრ.

ნიგოზი 20გრ.

ნიორი 2 კბილი

ქინძი 1 კონა

ღვინი ძმარი 1 ს/კ.

სეზამის ზეთი (ან მზესუმზირის) 1 ს/კ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პომიდორი გავრეცხოთ და დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. ნიგოზი, ქინძი და ნიორი გავატაროთ ხორცსაკეპმანქანაში, დავამატოთ ძმარი, ზეთი, წიწაკა, მარილი, კარგად ავურიოთ, მოვასხათ დაჭრილ პომიდორს, კვლავ ავურიოთ და კერძი მზადაა. 5–10 წუთის შემდეგ შეგვიძლია გავიტანოთ სუფრაზე.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1960 | დაამატა: natia | ტეგები: პომიდორი ნიგვზით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: