პომიდორი ბრინჯით
მასალა:
პომიდორი 4ც.
ბრინჯი 2/3 ჭიქა
ხახვი 1 თავი
ყველი 400გრ.
ქინძი, წიწაკა, და მარილი გემოვნებთ.
მომზადება:
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ
ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი პომიდორი, ვთუშოთ 5–7 წუთი მოვაყაროთ მარილი, ქინძი,
წიწაკა, შემდეგ დავამტოთ მოხარშული ბრინჯი, გახეხილი ყველი, კარგად ავურიოთ და
გადმოვდგათ გაზქურიდან. გავაფორმოთ მწვანილით.
|