მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 28 » პიცა „ტროპიკი“
16:35
პიცა „ტროპიკი“


პიცა „ტროპიკი"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

თბილი წყალი 250მლ.

საფუარი (დროჟი) 2 ჩ/კ.

შაქარი 1/2 ჩ/კ.

ზეთი 2 ს/კ.

მარილი 1 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

ანანასის რგოლები 4ც.

ლორი 200გრ.

ყველი 150გრ.

ცხარე ტომატ–პასტა 100გრ.

 

მომზადება:

საფუარი გავძრათ თბილ წყალში, დავამატოთ შაქარი, როცა საფუარი აქაფდება დავამატოთ ზეთი, მარილი, ფქვილი და მოვზილოთ ელასტიური, რბილი ცომი. ცომი მოვათავსოთ პარკში და შევდგათ მაცივარში (საყინულეში) 40 წუთით. ლორი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ანანასი ამოვიღოთ სიროფიდან, ქაღალდის ტილოთი ცოტათი გავაშროთ, დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ ტომატ–პასტა, მოვაწყოთ ლორი და ანანასი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ გაცხელებულ აირღუმელში 30 წუთი.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1212 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა „ტროპიკი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: