მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 28 » პიცა „სინაზე“
16:42
პიცა „სინაზე“


პიცა „სინაზე"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 300გრ.

მარილი 1/2 ჩ/კ.

შაქარი 1/2 ჩ/კ.

ზეთი 2 ს/კ.

წყალი 1 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 2 ჩ/კ.

რძის ფხვნილი (აუცილებელი არ არის) 1 ს/კ.

 

შიგთავსი:

შებოლილი ქათამი 300გრ.

ყველი 200გრ.

არაჟანი 200გრ.

ნიორი 2 კბილი

მდნარი ყველი 200გრ.

 

მომზადება:

საფუარი გავძრათ თბილ წყალში, დავამატოთ შაქარი, როცა საფუარი აქაფდება დავამატოთ ზეთი, მარილი, რძის ფხვნილი, ფქვილი და მოვზილოთ ელასტიური, რბილი ცომი. ცომი მოვათავსოთ პარკში და შევდგათ მაცივარში (საყინულეში) 40 წუთით. ქათამი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. მდნარი ყველი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. ყველი გავხეხოთ. ნიორი დავნაყოთ და ავურიოთ არაჟანი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაზე, ცომზე მოვათავსოთ მდნარი ყველის ნაჭრები, ყველზე–ქათამის ნაჭრები, მოვასხათ ნივრიან–არაჟნიანი მასა, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ 170* ტემპეტარურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 30 წუთით.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1235 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა „სინაზე“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: