მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 28 » პიცა შვეიცარული ყველით
16:23
პიცა შვეიცარული ყველით


პიცა შვეიცარული ყველით

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

კარაქი 125გრ.

არაჟანი 3 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

 

შიგთავსი:

შვეიცარული ყველი (გახეხილი) 2 ჭიქა

კვერცხის გული (ყვითრი) 4ც.

არაჟანი 1 ჭიქა

მარილი 0,5 ჩ/კ.

დაფქვილი შავი პილპილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ მარილი, დარბილებული კარაქი, არაჟანი და მოვზილოთ ცომი. 2 საათით შევდგათ საყინულეში, შემდეგ გავაბრტყელოთ თხლად, მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და ცოტათი გადავუკეცოთ გვერდები, ცომზე მოვათავსოთ გახეხილი ყველი, მოვასხათ არაჟანთან, მარილთან და წიწაკასთან ათქვეფილი კვერცხის გული, შევდგათ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 15 წუთით, შემდეგ ტემპერატურას დავუწიოთ 150* ტემპერატურამდე და ვაცხოთ კიდევ 25 წუთი.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1259 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა შვეიცარული ყველით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: