მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 28 » პიცა ყველის კრემით
16:20
პიცა ყველის კრემით


პიცა ყველის კრემით

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 200გრ.

მარილი 0,5 ჩ/კ.

საფუარი (დროჟი) 10გრ.

თბილი წყალი 0,5 ჭიქა

შაქარი 0,5 ჩ/კ.

მცენარეული ზეთი 1 ს/კ.

 

შიგთავსი:

სქელი ნაღები 1 ჭიქა

ყველი 100გრ.

მდოგვი 1 ჩ/კ.

კვერცხი 2ც.

გახეხილი მუსკატის კაკალი, დაფქვილი წითელი წიწაკა და ოხრახუში გემოვნებით.

 

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ მარილი, საფუარი, შაქარი, ზეთი, წყალი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ თხლად და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე. ყველი გავხეხოთ. ნაღებს დავამატოთ კვერცხი და კარგად ავთქვიფოთ, შემდეგ ნელნელა დავამატოთ ყველი, მდოგვი, მუსკატის კაკალი, წიწაკა, დაჭრილი ოხრახუში, კარგად ავურიოთ და მომზადებული მასა მოვათავსოთ გაბრტყელებულ ცომზე. გამოვაცხოთ აირღუმელში 20 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1343 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა ყველის კრემით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: