მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 29 » პიცა ყვავილოვანი კომბოსტოთი
14:58
პიცა ყვავილოვანი კომბოსტოთი


პიცა ყვავილოვანი კომბოსტოთი

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 200გრ.

შაქარი 20გრ.

კარაქი 135გრ.

კვერცხი 1ც.

 

შიგთავსი:

ყვავილოვანი კომბოსტო 400გრ.

ბულგარული  წიწაკა 1ც.

ლიმონის წვენი 0.5

მაიონეზი 4 ს/კ.

წვრილად დაჭრილი თხილი 2 ს/კ.

მწვანე ხახვი გემოვნებით.

 

მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ შაქარი, კვერცხი, გამდნარი კარაქი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე. ბულგარული წიწაკა გავასუფთავოდ დავჭრათ ნახევარმთავრისებურად და მოვწალოთ დაჭრილ ყვავილოვანი კომბოსტოსთან ერთად. შემდეგ გადმოვიღოთ ჯამზე დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, მოვასხათ ლიმონის წვენი და მოვათავსოთ ცომზე, შემდეგ წავუსვათ მაიონეზი, მოვაყაროთ თხილი და გამოვაცხოთ გაცხელებულ აირღუმელში 15–20 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1848 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა ყვავილოვანი კომბოსტოთი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: