მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 29 » პიცა მარგარიტა
15:10
პიცა მარგარიტა


პიცა მარგარიტა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

რძე ან წყალი 1 ჭიქა

კვერცხი 2ც.

შაქარი 1 ს/კ.

მარილი 1/2 ჩ/კ.

საფუარი (დროჟი) 25გრ.

ზეთი 3 ს/კ.

 

შიგთავსი:

პომიდორი 300გრ.

ყველი (მოცარელა) 250გრ.

ხახვი 2 თავი

რეჰანი 1 კონა

ნიორი 1–2 კბილი

ზეთი 3 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

შაქარს დავამატოთ საფუარი და გავხსნათ თბილ რძეში, გავაჩეროთ 10–15 წუთი. შემდეგ დავამატოთ მარილი, გაცრილი ფქვილი, ზეთი და მოვზილოთ ცომი (ცომი უნდა გამოვიდეს ელასტიური), მომზადებული ცომი ჩავდოთ ჯამში, წავუსვათ ზეთი, დავაფაროთ ტილო, დავდგათ თბილ ადგილზე 1 საათით. პომიდორი გავრეცხოთ, კანი გავაცალოთ და დავჭრათ წვრილად. ხახვი და ნიორი დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში, დავამატოთ დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ 15–20 წუთი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ მომზადებული მოთუშული პომიდორი, მოვაყაროთ დაჭრილი რეჰანი, გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1902 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა მარგარიტა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: