მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 29 » პიცა მაკარონით და კრევეტებით
15:07
პიცა მაკარონით და კრევეტებით


პიცა მაკარონით და კრევეტებით

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

საფუარი (დროჟი) 25გრ.

კარაქი 50გრ.

შაქარი 2 ჩ/კ.

კვერცხი 2ც.

რძე 0,5 ჭიქა.

 

შიგთავსი:

მაკარონი (რაკუშკები) 200გრ.

მოხარშული კრევეტები 400გრ.

1ც. ლიმონის წვენი

ხახვი 2 თავი

არაჟანი 200გრ.

ყველი 100გრ.

ოხრახუში და კამა გემოვნებით.

 

მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ საფუარი, შაქარი, კვერცხი, გამდნარი კარაქი, რძე და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ და მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, გვერდები გადავუკეცოთ. მაკარონი მოვხარშოთ და ავურიოთ მოხარშული კრევეტები, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ზეთში შემწვარი ხახვი, მოვასხათ ლიმონის წვენი და გავაჩეროთ 15–20 წუთი. შემდეგ აღნიშნული მასა მოვათავსოთ გაბრტყელებულ ცომზე, მოვასხათ არაჟანი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ აირღუმელში 15–20 წუთის განმავლობაში. მომზადებამდე რამოდენიმე წუთით ადრე პიცას მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილები.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 2160 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა მაკარონით და კრევეტებით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: