მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 29 » პიცა ლორით და ანანასით
15:00
პიცა ლორით და ანანასით


პიცა ლორით და ანანასით

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

საფუარი (დროჟი) 25გრ.

კარაქი 50გრ.

შაქარი 2 ჩ/კ.

კვერცხი 2ც.

რძე 0,5 ჭიქა.

 

შიგთავსი:

ანანასი 6 ნაჭერი

ლორი 300გრ.

მაიონეზი 4 ს/კ.

ბულგარული წიწაკა 2ც.

 

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ საფუარი, შაქარი, კვერცხი, დარბილებული კარაქი, რძე და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ თხლად და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე. ლორი დავჭრათ კუბიკებად და მოვათავსოთ გაბრტყელებულ ცომზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, თავზე მოვაწყოთ ანანასის ნაჭრები (ისე რომ პიცის მთლიან ზედაპირს ფარავდეს), წავუსვათ მაიონეზი და გამოვაცხოთ გაცხელებულ აირღუმელში 20–25 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1530 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა ლორით და ანანასით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: