მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 29 » პიცა „ლიგურად“
14:55
პიცა „ლიგურად“


პიცა „ლიგურად"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 400გრ.

საფუარი (დროჟი) 20გრ.

მარგარინი 100გრ.

წყალი 1/2 ჭიქა

რძე 1/3 ჭიქა

 

შიგთავსი:

პომიდორი 600გრ.

თევზი ქაშაყი (ძვლისგან გასუფთავებული) 4 ნაჭერი

ხახვი 1 თავი

ნიორი 2 კბილი

შავი ზეთისხილი 12ც.

მცენარეული ზეთი შესაწვავად.

ყველი, რეჰანი დაფქვილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით

 

მომზადება:

კარგად ავურიოთ ერთმანეთში ფქვილი, მარგარინი, წყალი და საფუარი რძეში გახსნილი, მოვზილოთ ცომი და დავდგათ თბილ ადგილზე 2 საათით. ხახვი დავჭრათ წვრილად დაშევწვათ ზეთში, დავამატოთ კანგაცლილი, წვრილად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ 30 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი რეჰანი და ქაშაყის ნაჭრები. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე (ისე რომ ცომი გადმოვიდეს ტაფის ირგვლივ), შემდეგ ცომზე მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი, დავამატოთ დაჭრილი ნიორი, მოვაწყოთ ზეთისხილი, მოვაყაროთ წითელი წიწაკა, გახეხილი ყველი და ცომის გვერდები კარგად გადავკეცოთ. გამოვაცხოთ საშუალო ტემპერატურაზე აირღუმელში 40 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1260 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა „ლიგურად“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: