მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 28 » პიცა "ლა–ტრავიატა"
16:48
პიცა "ლა–ტრავიატა"


პიცა "ლა–ტრავიატა"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

თბილი წყალი 250მლ.

საფუარი (დროჟი) 2 ჩ/კ.

შაქარი 1/2 ჩ/კ.

ზეთი 2 ს/კ.

მარილი 1 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

შებოლილი ბეკონი 150–200გრ.

ლორი 100გრ.

მსხალი 2ც. (ძალიან რბილი არა)

ყველი (მოცარელა) და ნიგოზი გემოვნებით.

 

მომზადება:

საფუარი გავძრათ თბილ წყალში, დავამატოთ შაქარი, როცა საფუარი აქაფდება დავამატოთ ზეთი, მარილი, ფქვილი და მოვზილოთ ელასტიური, რბილი ცომი. ცომი მოვათავსოთ პარკში და შევდგათ მაცივარში (საყინულეში) 40 წუთით. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, შემდეგ ცომზე მოვათავსოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ბეკონი, წვრილად დაჭრილი ლორი, საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი გასუფთავებული მსხალი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და გამოვაცხოთ აირღუმელში 25 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1646 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა ლა–ტრავიატა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: