მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 28 » პიცა „გლაზუნია“
16:46
პიცა „გლაზუნია“


პიცა „გლაზუნია"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

თბილი წყალი 250მლ.

საფუარი (დროჟი) 2 ჩ/კ.

შაქარი 1/2 ჩ/კ.

ზეთი 2 ს/კ.

მარილი 1 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

ღორის ხორცის ფარში 250გრ.

საქონლის ხორცის ფარში 250გრ.

ბულგარული წიწაკა 1ც.

ხახვი 1 თავი

ნიორი 2–3 კბილი

ხმელი ქინძი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

კონსერვირებული ლობიო 1 ქილა

მწყერის კვერცხი 12ც.

ყველი (მოცარელა) გემოვნებით.

 

მომზადება:

საფუარი გავძრათ თბილ წყალში, დავამატოთ შაქარი, როცა საფუარი აქაფდება დავამატოთ ზეთი, მარილი, ფქვილი და მოვზილოთ ელასტიური, რბილი ცომი. ცომი მოვათავსოთ პარკში და შევდგათ მაცივარში (საყინულეში) 40 წუთით. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე. ხახვი და ბულგარული წიწაკა გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში და შევწვათ ფარშთან ერთად ზეთში, მოვაყაროთ ხმელი ქინძი, დაფქვილი წიწაკა, მარილი და რამოდენიმე წუთით კვლავ მოვთუშოთ, დავამატოთ ლობიო და კარგად ავურიოთ, მომზადებული მასის ნახევარი მოვათავსოთ გაბრტყელებულ ცომზე, მოვაწყოთ ყველის ნაჭრები, თავზე მოვათავსოთ დარჩენილი შიგთავსი, გავაკეთოთ პატარა სიღრმეები და თითოეულში ჩავახალოთ კვერცხი. გამოვაცხოთ აირღუმელში 220* ტემპერატურაზე 25 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1329 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა „გლაზუნია“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: