მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 29 » პიცა „4 ყველი“
15:12
პიცა „4 ყველი“


პიცა „4 ყველი"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

რძე ან წყალი 1 ჭიქა

კვერცხი 2ც.

შაქარი 1 ს/კ.

მარილი 1/2 ჩ/კ.

საფუარი (დროჟი) 25გრ.

ზეთი 3 ს/კ.

 

შიგთავსი:

ყველი (მოცარელა ან ნებისმიერი მდნარი ყველი) 200გრ.

ყველი (Горганзола) 100გრ.

ყველი (Чеддер) 100გრ.

ყველი (Пармезана) 100გრ.

ზეთი, კამა და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

შაქარს დავამატოთ საფუარი და გავხსნათ თბილ წყალში, გავაჩეროთ 10–15 წუთი. შემდეგ დავამატოთ მარილი, გაცრილი ფქვილი, ზეთი და მოვზილოთ ცომი (ცომი უნდა გამოვიდეს ელასტიური), მომზადებული ცომი ჩავდოთ ჯამში, წავუსვათ ზეთი, დავაფაროთ ტილო, დავდგათ თბილ ადგილზე 1 საათით. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ ზეთი, მოვაყაროთ მარილი და დავაწყოთ ოთხივე სახეობის დაჭრილი ყველი, თავზე მოვაყაროთ გახეხილი ყველი (Пармезана) და გამოვაცხოთ აირღუმელში, მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ დაჭრილი კამა.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 2211 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა „4 ყველი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: