მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 29 » პიცა
15:04
პიცა


პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

საფუარი (დროჟი) 8გრ.

თბილი წყალი 125მლ.

ზეთი 5 ს/კ.

ცოტა მარილი.

 

შიგთავსი:

ძეხვი 10–12 ნაჭერი

ყველი 150გრ.

ხახვი 1 თავი

ნიორი 1 კბილი

ტომატ–პასტა 1–2 ს/კ.

პომიდორი 200გრ.

ბროკოლი (კომბოსტო) 100გრ.

ზეთი 2–3 ს/კ.

წითელი დაფქვილი წიწკა გემოვნებით.

 

მომზადება:

ფქვილს ავურიოთ საფუარი, წყალი, 5 ს/კ. ზეთი, ცოტა მარილი და მოვზილოთ ცომი მიქსერით. დავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 30 წუთით. ხახვი და ნიორი დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში. დავამატოთ ტომატ–პასტა, წვრილად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და ვთუშოთ 10 წუთით თავდახურულად. ბროკოლი გავასუფთავოთ, დავშალოთ ყვავილებად, მოვწალოთ ადუღებულ წყალში დაახლოებით 3 წუთის განმავლობაში და გადმოვიღოთ დუშლაკზე. აირღუმელი გავაცხელოთ 200*–მდე, ცომი გადავზილოთ ფქვილმოყრილ მაგიდაზე, გავყოთ შუაზე და ორივე ნაწილი გავაბრტყელოთ ცალცალკე, შემდეგ მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, ირგვლივ გვერდები გადავუკეცოთ, წავუსვათ მომზადებული პომიდვრის სოუსი, დავაწყოთ ძეხვის ნაჭრები და მოწალული ბროკოლი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ აირღუმელში 25 წუთი. (მეორე პიცაც შეგვიძლია გავაკეთოთ იგივე მეთოდით და სურვილისამებრ მოვაყაროთ კრევეტები).

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1111 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: