მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 29 » პიცა
14:52
პიცა


პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 300გრ.

საფუარი (დროჟი)15გრ.

ნახევარი ჭიქა წყალი

ცოტა მარილი

 

შიგთავსი:

ტომატ–პასტა 300გრ.

პომიდორი 2–3ც.

ყველი 150-200გრ.

ცოტა მცენარეული ზეთი

რეჰანი გემოვნებით.

 

მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ საფუარი, მარილი წყალი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ თხლად, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, შემდეგ წავუსვათ ტომატ–პასტა, თავზე მოვაწყოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ დაჭრილი რეჰანი (დაჭრილ რეჰანს მოვასხათ ცოტა ზეთი), გახეხილი ყველი და ცომს კარგად გადავუკეცოთ გვერდები. გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1476 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: