პიცა
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 300გრ.
საფუარი (დროჟი)15გრ.
ნახევარი ჭიქა წყალი
ცოტა მარილი
შიგთავსი:
ტომატ–პასტა 300გრ.
პომიდორი 2–3ც.
ყველი 150-200გრ.
ცოტა მცენარეული ზეთი
რეჰანი გემოვნებით.
მომზადება:
პურის ფქვილს დავამატოთ საფუარი, მარილი წყალი და მოვზილოთ ცომი.
მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ თხლად, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე,
შემდეგ წავუსვათ ტომატ–პასტა, თავზე მოვაწყოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი
პომიდორი, მოვაყაროთ დაჭრილი რეჰანი (დაჭრილ რეჰანს მოვასხათ ცოტა ზეთი), გახეხილი
ყველი და ცომს კარგად გადავუკეცოთ გვერდები. გამოვაცხოთ აირღუმელში.
|