მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 14
სტუმარი: 14
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » პიცა
19:47
პიცა


პიცა

 

მასალა:

გამოდის 4 პორიცა:

ცომი:

კვერცხი 3ც.

მარგარინი 200გრ.

რძე 1 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 30გრ.

მარილი დანის წვერით

შაქარი 3–4 ს/კ.

ფქვილი რამდენსაც შეიზელს.

 

შიგთავსი:

ძეხვი (ან სოსისი), მაიონეზი, კეჩუპი, ყველი , კონსერვირებული სოკო (დაჭრილი) გემოვნებით.

 

მომზადება:

საფუარი გავხსნათ რძეში, დავამატოთ კვერცხი, გამდნარი მარგარინი, მარილი, შაქარი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, ჩავდოთ ცელოფანში და შევინახოთ 1 საათით მაცივარში (საყინულეში). აღნიშნული დროის შემდეგ, გამოვიღოთ საყინულედან ცომი, გავაბრტყელოთ თხლად (სისქით ნახევარი სანტიმეტრი),  გაბრტყელებულ ცომს წავუსვათ მაიონეზი, თავზე მოვაწყოთ დაჭრილი ძეხვი, სოკო, მოვასხათ კეჩუპი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 10–15 წუთი.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1514 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: