მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » პიცა
19:45
პიცა


პიცა

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1კგ.

მინერალური წყალი (გაზგასული) 600მლ.

საფუარი (დროჟი) 25გრ.

ზეთი 4 ს/კ.

ღორის ხორცის ფარში 500გრ.

ხახვი 3 თავი

ყველი 200გრ.

კიტრის მწნილი 3ც.

ბულგარული წიწაკა 2ც.

თავშავა (ორეგანო) , ტომატ პასტა, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

საფუარი გავძრათ ცოტა რაოდენობის წყალში, დავამატოთ ზეთი, ჩავასხათ გაცრილ ფქვილში, დავასხათ მინერალური წყალი და მოვზილოთ ელასტიური ცომი. ცომი მოვათავსოთ ჯამზე, გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილას 2 საათი, როდესაც ცომი ამოვა, გადავზილოთ ერთხელ და დავდგათ ისევ თბილ ადგილას. ცომი გავაბრტყელოთ თხლად, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაზე, ცომს წავუსვათ ტომატ პასტა, ღორის ხორცის ფარში მოვთუშოთ დაჭრილ ხახვთან ერთად ზეთში, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და მოვათავსოთ ტომატწასმულ ცომზე, ფარშის ზემოდან მოვათავსოთ, წვრილად დაჭრილი კიტრის მწნილი, კიტრზე მოვათავსოთ მრგვალად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ბოლოს მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, თავშავა და გამოვაცხოთ 240* ტემპერატურაზე 20 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1365 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: