მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » პიცა
19:42
პიცა


პიცა

 

მასალა:

გამოდის 3 პიცა:

ცომი:

კვერცხი 1ც.

წყალი 1 ჩ/ჭ.

ძმარი 3 ს/კ.

ზეთი 3 ს/კ.

ფქვილი 3 ჭიქა

მარგარინი 450გრ.

 

შიგთავსი:

მაიონეზი და კეჩუპი 6 ს/კ.

ლორი და ძეხვი 450გრ.

სოკო (ქამა „შამპინიონი") 600გრ.

ყველი 600გრ.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ, დავასხათ წყალი (ოთახის ტემპერატურის), ძმარი, ზეთი, დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ მაგარი ცომი. ცომი გავყოთ 3 ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ, წავუსვათ 50გრ. მარგარინი, დავკეცოთ კონვერტისებურად და შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში) 15–20 წუთი, ეს პროცედურა გავიმეოროთ სამჯერ. მომზადებული ცომის 1 ნაწილი გამოვიღოთ საყინულიდან, გავაბრტყელოთ თხლად, მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, შემდეგ ცომს წავუსვათ მაიონეზი და კეჩუპი ერთმანეთში არეული, შემდეგ მოვაწყოთ მრგვალად დაჭრილი ძეხვი, კუბიკებად დაჭრილი ლორი, დაჭრილი და ზეთში მოთუშული სოკო, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ აირღუმელში. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი. (ასე მოვამზადოთ დანარჩენი ორი პიცაც).

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1296 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: